Welcome
Dobrodosli na FTVcrew

Trenutno ste na forumu kao gost, sto vam daje samo ogranicen pristup.
Ako zelite da pisete i pristupate svim sadrzajima, kao i da budete u mogucnosti da razmenjujete fajlove sa ostalim clanovima foruma molimo registrujte se.
Registrovani korisnici su takodje izlozeni manjem broju reklama.
Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, pridruzite nam se vec danas!

Gde ici u nabavku sminke za film

Da nam glumci budu lepi.

Gde ici u nabavku sminke za film

Postby Mina » Sub Dec 03, 2011 11:43 pm

Kao i mnoge moje koleginice, idem u Budimpestu u nabavku. Interesuje me da li neko ide u neku drugu zemlju i kakve su cene.
U Budimpesti je mnogo , mnogo jeftinije od beogradske prodavnice KRYOLAN. Put je dobar, kada podje nas nekoliko, podelimo troskove, veoma se isplati. Nije lose znati da je najbolje poslati im mejl sa narudzbinom, napisati sta treba i koliko, najaviti kada dolazite i ne desi se da necega nema u tom slucaju. Ne mogu da se setim posle koliko vremena sam dobila popust, ali i to daju, da znate.
Mana= ne zeli da pise formulare za povracaj poreza. Sve smo pokusali, nece i gotovo.
Da li je neko nabavljao robu u Sloveniji, volela bih da znam kakve uslove daju tamo, mozda i u Austriji i Italiji. Pisite
Mina

Re: Gde ici u nabavku sminke za film

Postby ティヤナ » Ned Dec 04, 2011 11:13 am

Znam da majtori maske iz Narodnog pozorishta nabavljaju shminku iz Slovenije,i da su jako zadovoljni uslugom i cenom! Shto se tiche Austrije,ja sam nashla ovaj sajt : http://www.makeuppro.at/ pa ne znam koliko ti to znachi ali makar cene proizvoda da uporedish...
ティヤナ

Postby Mina » Čet Dec 08, 2011 10:35 am

Hvala ti :flower:
Evo sajta iz Slovenije, oni imaju samo KRYOLAN i znatno su jeftiniji od Beogradske prodavnice
http://www.schlamberger.si/sl/catalogue/all
Ako neko zna, neka ostavi i sajt slicne prodavnice i u Italiji, kako bismo imali sve sajtove u jednoj temi.
Mina

Postby gidrastudio » Pon Mar 12, 2012 7:38 pm

Pozdrav!
Već Dugo Godina Naručujem Profi Šminku Iz Engleske Tačnije Od 1998! Koristim I Obnavljam! Za Scenu I Svadbe!
Firma Se Zove " Star " Izuzetnog Je KvalitetaI Ja Sam Zadovoljan! moje Drage Dame Koje Sam Šminkao Rado Preporučuju Drugima! Kvalitetna Je Šminka I ja Sam zadovoljan! U Decembru Prošle Godine samo Sam Jedan Dan Pauzirao Od Posla!

Tako Zelim I Vama! Pozdrav!
gidrastudio

Return to Shminka